31 ianuarie 2012

Informatii bulversante despre ACTA si SOPA


Este foarte important sa vizionezi aceste filmulete si sa dai informatia mai departe, la cat mai multi. Doar cunoasterea acestor lucruri de majoritatea dintre noi ne poate proteja libertatea. Oculta este decisa sa introduca cat mai repede dictatura Noii Ordini Mondiale iar noi trebuie sa ne unim pentru a nu permite acest lucru. Daca printre cunoscutii sau prietenii tai sunt si oficiali ai statului roman sau chiar politicieni, convinge-i sa vizioneze aceste filmulete pentru ca, poate, in acest fel se vor trezi la realitate si vor reactiona public. Nu pierde timpul! Vizioneaza ambele filmulete si apoi trage o concluzie!...  




4 comentarii:

  1. Interesant articol care da mult de gandit.
    Cu aceasta ocazie te astept la mine in vizita sa-ti inmanez premiul "Cel mai frumos blog" pe care blogul tau il merita cu prisosinta.
    Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Mutlumesc pentru aprecieri, dar nu cred ca merit acest premiu pentru ca sunt multe alte bloguri vechi in care s-au investit mult timp si devotament.
    O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Dina. M-am gandit sa vin aici la tine pe blog pentru a te ruga sa-mi explici, daca voiesti, pe ce s-a determinat alegerea ta de a nu face vaccinuri? ... acest subiect este foarte controversat si totodata nebagat in seama. Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima data cand am inceput sa studiez si sa ma informez despre ce se intampla cu adevarat in lumea asta a fost acum 19 ani (atunci aveam 12 ani). Alegerea mea se bazeaza pe ani intregi de cercetare, dupa posibilitatile mele si cu credinta ca daca vrem sa aflam adevarul Dumnezeu ni-l face cunoscut "Cere si ti se va da". Mariile puteri (iluminatii) au ajuns la concluzia ca suntem prea multi pe acest pamant...nu ne mai poate contola dupa bunul plac...si au initiat o mai multe proiecte prin care sa ne rareasca semnificativ... printre care sunt si vaccinurile; mai ales in tariile slab dezvoltate au mare succes cu aceasta initiativa. Cercetarile in domeniu au aratat cat sunt de nocive vaccinurile si ce efecte au asupra organismului. Sunt foarte multe lucruri de dezbatut pe marginea acestui subiect, dar poate altadata.
    Multumesc pentru prezenta pe blogul meu. O zi buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare