17 februarie 2012

Mihai Ungureanu - DEZVALUIRI


Blogul meu preferat este a lui Daniel Roxin, intru in fiecare zi pe el. Astazi am sa dau copy paste la o parte din articolul cu Mihai Ungureanu, nu ca ar fi prima data cand fac asta, dar nu il public tot ca este mai lung. Cei interesati poate sa-l citeasca aici

CE LIPSESTE DIN BIOGRAFIA MIROBOLANTULUI INTELECTUAL MIHAI RAZVAN UNGUREANU


1) In decembrie 1989 cand la Iasi in Universitate s-au semnalat primele proteste-miscari anticomuniste, membrul CC al UTC Mihaita Ungureanu proaspat sosit ca delegat-aplaudac de la maretul Congres PCR prezidat de tov. Ceausescu, de data asta pe post de "ochiul si timpanul", mai multe surse confirma ca acesta observa atent tot ce misca contra si intocmea liste negre cu studentii protestatari.

2) Printre limbile straine cunoscute de MIHAI RAZVAN UNGUREANU este si limba ebraica, evident avand in vederea originea etnica evreiasca si studiile sale. Interesant e ca evita mereu sa mentioneze acest lucru !

3) Mihai Razvan Ungureanu are initieri grele intre-ale masoneriei si a altor activitati ezoterico-oculte, specifice societatilor discreto-secreto-initiatice, fiind mason de vreo 20 de ani, azi cu un grad destul de maricel.

4) O parte din studiile-activitatile de la inceputul carierei sale fulminante au fost finatate si de un celebru infractor international, evreul Mark Rich, unul dintre jolly-jokerii marilor "magnati"evrei ai lumii, anume Rotschilzii, si ai diverselor servicii secrete israeliene, coinitiator in Romania anilor 90 a mai multor tunuri financiare precum si al TUNULUI TUNURILOR de la ROSIA MONTANA. Mark Rich a fost condamnat pana la urma in SUA si dat in urmarire internationala de catre FBI, dar s-a refugiat in Israel, apoi Elvetia pt a nu fi extradat. La presiunea finantei evreiesti mondiale in sprijinul careia a dat megatepe internationale, a fost gratiat personal de fostul Presedinte al SUA Bill Clinton.

5) O alta parte dintre studii i-a fost finantata de Dinu Patriciu caruia i-a si multumit public pentru asta in 2004. 

6) Odata cu investirea ca ministru de externe in 2004 si-a declarat sustinerea pentru montarea portretului distrugatoarei Romaniei postbelice Ana Pauker, chiar in sediul ministerului de externe roman. Reprezentantii AAAPE i-au cerut in public ministrului Ungureanu sa indeparteze tabloul Anei Pauker, insa acesta a refuzat, recunoscand insa ca initiativa afisarii tabloului ii apartine !!! Pt. cei ce nu stiu tov. Ana Pauker a fost nr. 1 in Romania sovietizata, cetatean sovietic si agent NKVD, cu titlul de inalta consideratie, Stalin i-a conferit gradul de colonel.
[...]

13) Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RAZVAN UNGUREANU a fost asezata cu ocazia "incheierii"(??!!) relatiilor vesnic tensionate romano-ruse, cand, ca ministru de externe al Romaniei, a semnat in 2005 cu ministru de externe rus Lavrov, cel mai pagubos act de politica externa postdecembrist pt Romania "Legea pentru ratificarea Protocolului dintre Romania si Rusia privind inventarierea relatiilor bilaterale". MIHAI RAZVAN UNGUREANU a declarat ulterior ca : "NU EXISTA PROBLEME INTRE ROMANIA SI FEDERATIA RUSA"!!!??? : Astfel Romania, prin UITARE(?!) isi ia ADIO OFICIAL, de buna voie, prin tradare, de la Romania de Est (Basarabia), Tezaurul Romaniei sechestrat la Moscova de Lenin in 1918 si "uitat/pierdut" de sovietici/rusi, etc, etc. Adica tot ce a fost s-a cam ....sters/uitat dintr-o semnatura, binenteles in favoarea Rusiei si spre enorma paguba a Romaniei !!! Adio Basarabia, adio Tezaur!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa-mi spui parerea ta despre acest articol sau sa mai adaugi ceva, te rog sa scrii mai jos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare